Jídelní lístek pro časové období:                        19. - 23. 2. 2018                  Editace lístku


Pondělí
Květáková polévka (1,3,7)
1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1,3,7)
2. Kuřecí prsíčka Pomodoro, těstoviny pene (1,3,7)
3. Opékaná klobása, fazole na kyselo, okurka, pečivo (1,3,7)

Úterý
Kuřecí vývar s drobením a zeleninou(1,9)
1. Pečené čevabčiči, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,10)
2. Vepřové nudličky po cikánsku, rýže (1)
3. Selské lívanečky se skořicí a švestkovým rozvarem (1,3,7)

Středa
Čočková (1)
1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)
2. Kuřecí stehýnko nadivoko, kari rýže (1)
3. Omeleta se žampiony, brambory, salát z čínského zelí (3,7)

Čtvrtek
Hovězí vývar s nudlemi (1)
1. Uzená krkovička, špenát, variace knedlíků, (1,3,7)
2. Špagety s boloňskou omáčkou a sýrem (1,3,7)
3. Zeleninový salát se šunkou, vejcem a koprovým dipem, pečivo (1,3,7)

Gril
1. Pečený pstruh s mandlemi, vařené brambory, citron (1,4,8)
2. Palačinka s medem, jogurtem a ořechy (1,3,7,8)

Pátek
Frankfurtská (1,7)
1. Hovězí maso po stroganovsku, houskový knedlík (1,3,7)
2. Šavnatá vepřová panenka, fazolky s cibulkou, brambory, mačkané brambory (1,3,7) (1)
3. Zeleninové rizoto, červená řepa (1,3,7,9)



Přejeme Vám dobrou chu!